Big shirts

Dames Bigshirts & Nachthemden

Wij hebben een grote collectie bigshirts van Fun2wear met een print en kleur voor iedereen. Fun2wear maakt al jaren bigshirts en de prints gaan met de tijd mee. De big shirts vallen soepel en dragen uiterst comfortabel. De bigshirts zijn 100% katoen en de stof voelt lekker zacht. Heerlijk om in te slapen of in te loungen. 

Naast de zachte kleuren blauw, roze en grijs, hebben wij ook bigshirts in felle kleuren als koraal, mint en aqua. Een bigshirt met een rustige bloemenprint of met een grappige tekst, wij hebben voor iedereen een passend bigshirt. En naast de standaard bigshirt maat, hebben wij ook bigshirts in een grote maat. 

De collectie bigshirts bij PePa Ondermode is uitgebreid en een uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs. Verschillende kleuren en prints zijn terug te vinden in onze collectie. Bij PePa Ondermode shop je makkelijk en snel bigshirts voor dames.

Heeft u vragen over de bigshirts, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of mail

Met zo een fijne bigshirt, blijf je zeker nog even 5 minuten liggen…

Sorteer op
 • Fun2wear Dames Bigshirt Bird/Meditation/Sunshine
  Fun2wear Dames Bigshirt Bird/Meditation/Sunshine

  De big shirt is getailleerd en de lengte is ter hoogte van de knie. Het heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de bigshirt staat een tekst met afbeelding geprint: 'I'm not an early bird', 'Sleep is the best meditation', 'Good…

  € 4,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Kisses/Meet/Oh my
  Fun2wear Dames Bigshirt Kisses/Meet/Oh my

  De bigshirt is getailleerd en de lengte is ter hoogte van de knie. Het heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de bigshirt staat een tekst met afbeelding geprint: 'Wake me up with sweet kisses', 'Meet me in bed tonight', 'Oh…

  € 4,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Blauw I Need
  Fun2wear Dames Bigshirt Blauw I Need

  Dit blauwe bigshirt heeft een donkerblauwe tekstprint 'I need 3 coffee 6 pupies 9 likes and 12 million dollars' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Blauw Stoutse Dromen
  Fun2wear Dames Bigshirt Blauw Stoutse Dromen

  Dit blauwe bigshirt heeft een donkderblauwe tekstprint 'Ik zie je in mijn stoutse dromen' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Donkerblauw Coffee
  Fun2wear Dames Bigshirt Donkerblauw Coffee

  Dit donkerblauwe bigshirt heeft een witte tekstprint 'Coffee is my lover' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve wijdte
  BS = 75cm…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Geel Love & Wifi
  Fun2wear Dames Bigshirt Geel Love & Wifi

  Dit gele bigshirt heeft een zwarte tekstprint 'All we need us love & wifi' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve wijdte
  BS = 75cm…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Mint Hello
  Fun2wear Dames Bigshirt Mint Hello

  Deze mint bigshirt heeft een donkerblauwe tekstprint 'Hello Gorgeous!' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve wijdte
  BS = 75cm…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Mint Karma
  Fun2wear Dames Bigshirt Mint Karma

  Deze mint bigshirt heeft een donkerblauwe tekstprint 'I hope karma slaps you in the face before I do' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS =…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Powervrouw
  Fun2wear Dames Bigshirt Powervrouw

  De big shirt valt wijd en de lengte is ter hoogte van de knie. Het heeft korte mouwen en een ronde hals. Heerlijk om in te slapen en lekker om in te chillen. Op de bigshirt staat een powervrouw geprint. De grijs big shirt:…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Roze #Fuck You
  Fun2wear Dames Bigshirt Roze #Fuck You

  Dit roze bigshirt heeft een zwarte tekstprint '#FUCK YOU' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve wijdte
  BS = 75cm halve wijdte

  •…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Roze Famous
  Fun2wear Dames Bigshirt Roze Famous

  Dit roze bigshirt heeft een zwarte tekstprint 'Wake me up when I'm famous' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve wijdte
  BS = 75cm…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Slaap
  Fun2wear Dames Bigshirt Slaap

  De big shirt valt wijd en de lengte is ter hoogte van de knie. Het heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de bigshirt staat een tekst geprint: 'Wake me up with sweet kisses', 'I'm great in bed', 'Good night'.

  De print en kleur…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Wear / Gek / Hoofdpijn
  Fun2wear Dames Bigshirt Wear / Gek / Hoofdpijn

  De big shirt valt wijd en de lengte is ter hoogte van de knie. Het heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de bigshirt staat een leuke tekst geprint. De navy big shirt: ‘Nothing to wear’. De roze big shirt: ‘Liever gek dan…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Woke / Minutes / Coffee
  Fun2wear Dames Bigshirt Woke / Minutes / Coffee

  De big shirt valt wijd en de lengte is ter hoogte van de knie. Het heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de bigshirt staat een leuke tekst geprint. De zwarte big shirt: ‘I woke up like this’. De rode big shirt: ‘5 more…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Zwart #BFF
  Fun2wear Dames Bigshirt Zwart #BFF

  Dit zwarte bigshirt heeft een witte tekstprint '#BFF Best Fucking Friend' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve wijdte
  BS = 75cm…

  € 7,99
 • Fun2wear Dames Bigshirt Zwart Niet Storen
  Fun2wear Dames Bigshirt Zwart Niet Storen

  Dit zwarte bigshirt heeft een witte tekstprint 'Niet storen ik slaap uit' op de borst staan. De dames bigshirt valt wijd, heeft een lengte ter hoogte van de knie, korte mouwen en een ronde hals.

  OS = 65cm halve wijdte
  BS = 75cm…

  € 7,99
© 2015 - 2021 PePa Ondermode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel