Hallo! ツ

Wat leuk dat je PePa Ondermode hebt gevonden. Ik ben Djamilla en het gezicht achter de webshop, de Social Media kanalen en de mailcontacten. Ik ben getrouwd met Peter dat een van de bekende gezichten is op onze markten en met wie je in contact komt als je naar ons belt. Samen met zijn broer Pascal vormen zijn PePa Ondermode. Natuurlijk staan zij niet alleen op de markten, want ook mijn schoonmoeder Gerda en mijn schoonzus Laura staan op de markten. 

Vanwege de verbouwing van de Haagse Markt in Den Haag waren wij al een lange tijd bezig om te bedenken hoe we onze nieuwe units op de Haagse Markt wilde inrichten. Doordat de Haagse Markt en dus ook onze units nu een mooie, nette uitstraling kregen, werd het tijd voor een professionele uitstraling. Dus we bedachten een naam, logo en kleuren. Daaruit ontstond PePa (Peter en Pascal) en we zitten in ondermode, dus de naam was geboren. We maakte een bedrijfspagina op Facebook aan, zodat (vasten) klanten van onze braderieën ook contact met ons op konden nemen of via Facebook wat konden bestellen. 

Om met onze tijd mee te gaan ben ik in 2016 begonnen om een webshop te maken. Ik wilde onze vaste klanten beter en makkelijker van dienst zijn, doordat ze ook online bij ons kunnen kopen. In mei 2016 is de webshop geopend en na een paar maanden wisten klanten ons steeds beter te vinden. En wat bleek we kregen er een hoop nieuwe klanten bij. Ik heb ook een Instagram en Pinterest aangemaakt, zodat klanten op hun eigen manier in contact kan komen met ons.

Natuurlijk staan we met nog steeds met liefde op de Haagse Markt in Den Haag, de Markt en Brabantse Turfmarkt in Delft en onze vaste braderieën, want we vinden het erg leuk om in contact te zijn met onze klanten. We hebben nu het beste van twee werelden. Onze online klanten bezoeken nu ook wel eens een van onze markten of braderieën en de offline klanten bezoeken ons nu ook wel eens online. 

 

Hoe het allemaal ooit begon:

1950: opa en oma Kriek beginnen met een ondergoedkraam op de Haagse Markt genaamd Tricotspecialist. 
1980: Onze moeder Gerda gaat oma helpen op de markt nadat opa is overleden. Langzaam is Gerda het over gaan nemen.
2000: Peter stapt in het bedrijf en samen met Gerda staan ze op de verschillende markten en braderieën. 
2013: Pascal stapt in het bedrijf en oom Nico en zijn vrouw Tiny die ook met een ondergoedkraam op de Haagse Markt staan gaan minder werken.
2015: Peter en Pascal hebben het stokje over genomen van moeder Gerda en oom Nico en samen vormen zij PePa Ondermode.
2016: De webshop www.pepaondermode.nl is geopend.

 

© 2015 - 2024 PePa Ondermode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel