Annuleren
Het annuleren van je bestelling die nog niet door ons verzonden is, kan kosteloos.
Annuleer je je bestelling die al door ons verzonden is, dan kan je je bestelling aan ons retourneren.

Retourneren / bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@pepaondermode.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met info@pepaondermode.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Voor meer informatie kun je contact opnemen of de algemene voorwaarden bekijken.

© 2015 - 2024 PePa Ondermode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel