Annuleren
Het annuleren van je bestelling die nog niet door ons verzonden is, kan kosteloos.
Annuleer je je bestelling die al door ons verzonden is, dan kan je je bestelling aan ons retourneren.

Ruilen / retourneren
Mocht er onverhoopt een product niet aan de te verwachten kwaliteit voldoen dan dien je dit zo spoedig mogelijk te melden via info@pepaondermode.nl

Als je je bestelling of een deel ervan wilt retouren, dien je dit uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je besteling vooraf per mail te melden via info@pepaondermode.nl. Het is niet verplicht om de reden van retournering of ruiling op te geven, maar wij horen graag de reden van het retourneren van de artikelen zodat wij hierop kunnen inspelen. Het artikel kan alleen ongebruikt en met originele aangehechte labels en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Na de retourmelding heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Bijgaande aan het retourpakket dient ook een retourformulier (klik hier) ingevuld en meegestuurd te worden.

Retourkosten
De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het retourpakket te versturen met een Track & Trace code, zodat je het retourpakket altijd kunt volgen. Totdat je pakket bij ons wordt aangeboden door de post, is de verzending je eigen verantwoordelijkheid. De kosten voor het versturen van je retourpakket met Track & Trace kost bij PostNL €6,95.

Retour ontvangen
Hebben jij je volledige bestelling of een deel van je bestelling in goede orde retour ontvangen, dan zullen wij je binnen 5 werkdagen na ontvangst van je volledige bestelling het volledge bedrag inclusief de verzendkosten aan je terugstorten. Bij het retourneren van een deel van je bestelling zullen wij het bedrag van het door jouw geretourneerde artikel aan je terugstorten. Mocht het artikel beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen wij deze waardemindering van het artikel aan je doorberekenen. Behandel het artikel dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

© 2015 - 2023 PePa Ondermode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel