Kinderen zijn gek op kleuren en knutselen. Bij mij kunnen ze zich goed vermaken met klei, papier, lijm, stiften en alles wat ze kunnen gebruiken. Zoonlief is 10 jaar, maar hij is nog steeds gek op tekenen en knutselen. Hij heeft inmiddels een verzameling van speciale stiften en een tekenboek met speciaal papier. En hij ging heel serieus te werk toen hij een surprise moest maken. Ik geniet ervan dat hij naast die enorme online wereld, hij zich nog steeds heel goed offline kan vermaken met zijn handen. 

Dochterlief is 7 jaar en die is ook gek op knutselen. Dan heeft ze zelf een mijter geknutseld of een monster of een hartje. Dan knipt ze even snel wat uit, plakt het in elkaar en klaar. Gaan we op stap, dan heeft ze altijd een schaar, lijm, papier en stiften mee. Tekenen vind zij leuk. We hebben verschillende kleurboeken, waar ze zich uren mee kan vermaken. En ik ook ;)

Om de kerstvakantie door te komen en zij niet alleen maar achter een beeldscherm mogen zitten en ik scheel word van de 100ste keer ' Uno', 'Wie is het' en 'pesten' te spelen, ga ik ook altijd op zoek naar iets leuks waar zij zichzelf mee kunnen vermaken. Een kleurplaat is dan altijd fijn om te hebben. Hun fantasie kan de vrije loop en het is zo vaak uit te printen als je wilt om iedere keer weer anders in te kleuren. 

Hier ook een kleurplaat voor jullie, zodat jij ook even je handen vrij hebt en je zoon of dochter even kan ontspannen door te kleuren. Klik, print en klaar. Is je kind klaar met kleuren? Deel dan een foto en tag ons @pepaondermode of #pepaondermode.

© 2015 - 2024 PePa Ondermode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel