Happy Birthday

Peter en Pascal zijn eind deze week jarig en wie jarig is trakteert. Misschien denk je wel: 'Uhm wie zijn dat?'. Peter en Pascal zijn het gezicht van PePa Ondermode. PePa is ook ontstaan uit hun namen PEter en PAscal. Zij werken net als hun moeder en oom in het familiebedrijf die opa en oma hebben opgezet. Als je naar eens naar een van onze markten bent geweest, dan heb je ze gezien. En heb je wel eens gebeld, dan heb je Peter gesproken. 

Maar goed, terug naar het onderwerp waar deze blog over gaat. Zij zijn dus bijna jarig en schelen op 2 dagen na 3 jaar. Een groot feest wordt er niet gegeven. Peter is op zondag jarig, dus samen met de kinderen maak ik een ontbijt en dekken we uitgebreid de tafel met cadeaus. De kinderen vinden het nog steeds leuk om een tekening te maken voor papa. Daarna gaan we erop uit en in de avond gaan we lekker uit eten. 

Een kaartje sturen met de post, raakt steeds meer uit. Dat is eigenlijk raar, want het is leuk om een kaartje te krijgen. De kinderen vinden het super als de postbode een kaart voor hun verjaardag brengt en de kerstkaarten van hun klasgenoten hebben ook uitgestald op de kast gestaan. Daarom hebben we twee leuke gratis downloads. Hiermee kan je de verjaardagen niet meer vergeten en kan je ook nog eens een verjaardagkaartje sturen. 

Hier kan je de jaarkalender en de verjaardagskaarten downloaden. 
Doe ook mee met de winactie op Facebook en/of Instagram. Geef aan welk artikel je graag zou willen winnen en duimen maar. 


Vind je de blog leuk, laat dan een reactie achter op Facebook en/of Instagram. Natuurlijk kan je ook de blog delen, zodat ook zij de jaarkalender en de verjaardagskaarten kunnen downloaden. 

Benieuwd naar de andere blogs, bekijk ze hier.

© 2015 - 2024 PePa Ondermode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel